Suomeksi  Россия

Terveyttä ja hyvinvointia heinää höyryttämällä

Haygain® on maailman johtava heinähöyryttimien valmistaja. Haygain®-höyryttimien tehokkuus hevosen hengitysteille haitallisten heinän epäpuhtauksien, kuten homeitiöiden, bakteerien ja pölypunkkien, tuhoamisessa on tieteellisesti todistettu. Haygain®-heinähöyryttimissä on ainutlaatuinen jakoputkisto, jonka avulla höyry leviää ja imeytyy tasaisesti kauttaaltaan heinään tuhoten epäpuhtaudet ja neutraloiden pölyn. Vahvat ja kestävät nimenomaan heinän höyryttämiseen kehitetyt höyrygeneraattorit.

Heinää liotettaessa arvokkaat ravintoaineet liukenevat veteen ja bakteerit jopa lisääntyvät lämpimissä ja kosteissa olosuhteissa. Höyrytettäessä vettä kuluu vain vähän, se imeytyy heinään, tekee siitä tuoksuvaa ja herkullista ja heinän ravintoaineet säilyvät.

Kauttamme kaikki Haygain®-heinähöyrytin mallit, joita on niin yhden kuin useammankin hevosen käyttöön. Edullisesti suoraan Englannista loppuasiakkaalle ilman välikäsiä ja varastointia.

Lue lisää höyryttämisen eduista (englanniksi) täältä https://www.haygain.co.uk/pages/benefit-of-hay-steaming tai ota yhteyttä Haygain®in Suomen edustajaan Kirre Pietilä 044-2944 887 www.kirpakat.fi  Sivustolta löydät myös mallikohtaiset tiedot ja hinnat.

 


 

Verkkokauppa toistaiseksi suljettu

Verkkokauppaamme päivitetään ja se on toistaiseksi suljettu. Jos haluat tilata jotain, tule käymään myymälässämme tai soita! :)

HorseCare Corner
Suonionkatu 23
53600 Lappeenranta

Puh: 050-4655851
Myymälä: 046-9358915


 

Solheds luonnontuotteet ihon hoitoon

Valikoimassamme nyt myös tutkitusti tehokkaat Solheds luonnontuotteet ihon ja iho-ongelmien hoitoon. Tuotteet soveltuvat hyvin herkkäihoisille sekä kilpaileville eläimille.

Kaikki tuotteet on valmistettu tarkoin valikoiduista, puhtaista luonnon raaka-aineista. Tuotteissa ei käytetä lainkaan synteettisiä petrokemian tuotteita kuten: vaseliiniä, parafiiniä tai mineraaliöljyä. Petrokemian tuotteiden etu valmistajalle on halpa hinta sekä helppo formulointi eli lopputuotteen muodostaminen. Käyttäjille niiden etu on, että ne ovat reagoimattomia eli harvoin allergisoivia. Haittana näillä petrokemian valmisteilla on, että ne keräävät likaa ja muodostavat helposti anaerobiset olosuhteet tukkimalla ihon. Luonnonkosmetiikassa on petrokemian tuotteiden käyttö arvaten kielletty. Derma-tuotteissa ei myöskään käytetä lainkaan parabeeneja tai synteettisia haju-/väriaineita. Ihon kemikaaliärsytys on minimoitu, jonka johdosta tuotteet soveltuvat usein hyvin herkkäihoisille. Huomioitavaa on, että myös luonnonaineet voivat aiheuttaa allergisen reaktion, jolloin esim. tieto tietystä kasviallergiasta edellyttää tuotteiden välttämistä, joissa on ko. kasvia käytetty raaka-aineena.

Lue lisää Solheds-tuotteista täältä.

 


 

Kaikki Blue Chip balancerit (rehut) ja ravintolisät myymälässämme ja verkkokaupassa!

 


 

Carl Hesterin sanomaa:

"Keep your horse calm, relaxed and focused whenever a stressful situation arises, for instance, long periods of stabling, travelling, vet, farrier or even everyday stresses that occur."

"My experience as both a rider and trainer has taught me that every horse needs a little help."

NETTEX tuotesarjan uudet Calmer tuotteet! 

Auttaa hevosta keskittymään ja rentoutumaan, vaativissakin tilanteissa. Saatavissa yksittäisinä tuubeina, jauheena ja nestemäisenä liuoksena.

Kysy lisää tästä tehokkaasta magnesiumvalmisteesta! Asiakastyytyväisyys 100%!


 

Julian & Jones, korkealuokkainen Sveitsiläinen lisäravinne ja hoitotuotesarja

Sarjassa mm.PSYLLIUMIA sisältävä Digest Boost. Suolikanava takaa kaikkien tarvittavien ravintoaineiden imeytymisen elimistöön. Sen toiminta on näinollen elintärkeää terveydelle. 

Digest Boost tarjoaa ainutlaatuisen ratkaisun optimoimaan ruuansulatusta ja parantamaan suoliston terveyttä sekä suolistoflooraa tarjoamalla oikeanlaisia ravintoaineita oikeassa suhteessa. Digest Boost sisältää hiivaa, prebiootteja, muutamaa valikoitua  yrttiä ja psylliumin siementä. Psylliumin siemenet tunnetusti huolehtivat suoliston puhdistamisesta ja hiekan poistamisesta.  Kysy lisää!

 

Julian & Jones sarjasta premium luokan ravintolisä, ARTI FLEX. Nivelten ja jänteiden joustavuutta parantamaan, kaikissa urheiluhevosen elämän vaiheissa. 

 

Julian & Jones sarjan STOMACH SHIELD, suoliston hyvinvointiin. Muodostaa suojan mahalaukun seinämiin. 

 

Kerromme mielellämme lisää Julian & Jones sarjan tuotteista!

 


 

Löydät nyt myymälästämme myös Marstall -rehut!

Myymälästä Marstall Force kivennäinen,  Senior +, Freizeit (kauraton)  Western, Sinfonie (hengitystie ongelmista kärsiville), Zuchmysli (kantaville), Basis (Luzerne-Alfalfa), Cornmysli ja Wiesencobs.

Marstall -tuoteluettelon löydät tästä linkistä (pdf-tiedosto).

Lue lisää Marstall -rehuista sivuiltamme


 

Cavalor Extra!

Cavalor Emergency 911 on nopeasti vaikuttava ja helposti sulava lisäravinne joka on tarkoitettu akuuttien koliikki oireiden hoitoon ja sisäelinten tueksi esim.kuljetusten aikana.

Cavalor Emergency 911 auttaa estämään ähkyä tukemalla suoliston bakteerikantaa ja ruuansulatusjärjestelmää myös kroonisissa suolisto-ongelmissa.

Cavalor Emergency 911 sisältää:

 • Prebiootteja
 • Orgaanista hiivauutetta
 • Glucomannaaneja
 • Mannaoligosakkaroideja, sitovat mykotoksiineja ja estävät suolistovaurioita
 • B vitamiineja jotka stimuloivat immunoglobuliineja ja ovat hyödyllisiä bakteerikasvulle, mm. bifididobakteereille. Stimuloivat suoliston oikeaa toimintaa ja auttavat poistamaan huonoja bakteereja.
 • Aspergillus Oryzae entsyymejä, jotka pilkkovat proteiineja ja tärkkelystä. Entsyymit normalisoivat ruuansulatuksen.

 

Käyttöohje:

Akuutit oireet 1-2 tuubia päivässä

Ennaltaehkäisy 0,5 - 1 tuubi / päivä

Maximiannos 3 tuubia / päivä

 

Cavalor Vitaflor 365 on päivittäinen lisä hevosten hyvään ruokavalioon. Se sisältää suuren määrän elävää hiivaa ja inuliinia. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että päivittäinen annos Yea-Sacc 1026 hiivaa  edistää " hyvien "bakteerien kasvua ja stabiloi suoliston ph - arvoa .Tämä puolestaan parantaa ruuansulatusta ja tärkeiden ravintoaineiden imeytymistä.

Vitaflor 365 on turvallinen, helppo käyttää, tutkittu ja takuulla toimiva. Hinta 65 € / 2 kg. Normi vuorokausi annos 20 gr -30 gr.

Vitaflor on korkealuokkainen hiivavalmiste, joka pitää suoliston kunnossa mm. estämällä paksusuolen happamoitumisen ja maksimoimalla ravinteiden imeytymisen. Jos hevosen kolibakteerikanta on matala, Saccharomyces cerevisae on se hiiva, joka on välttämätön hyvän bakteerikannan lisääntymiseen ja säilymiseen. Hiivan lisäksi Vitaflor 365 sisältää inuliinia, jolla on myös tärkeä tehtävä suolistoparanteena. Inuliini on Frukto - oligosakkaroidi, joka on siis prebiootti. Inulini toimii tehokkaasti mm. probiootin " lannoitteena". Frukto-oligosakkaroidi on sokeri, mutta se ei imeydy verenkiertoon, eli sopii myös hevosille, jotka noudattavat matalasokerista ruokavaliota.
Inuliini ei varastoidu suolistoon. Useilla hevosilla Vitaflor 365 kuuluu päivittäiseen ravintolisään, näin varmistetaan tärkeäksi todetun inuliinin ja myös hiivan saanti. On hyvä muistaa, että terve suolisto tuottaa itse tärkeät B-vitamiinit. Voidaan sanoa, että hevoset joilla Vitaflor 365 on päivittäisessä käytössä, eivät kärsi suoliston happamuudesta tai hyvien bakteerien vähyydestä ja näistä syntyvistä ongelmista, jos ruokinta ja muut olosuhteet ovat kunnossa. Suositellaan aina antibioottikuurien yhteydessä annattavaksi. Jos tiedät että hevosesi kolibakteerikanta on vähäinen, annostele Vitaflor 365 maksimiannos ( n. 80 - 100 gr ) n.kuukauden ajan. Vitaflor 365 valmisteen on mahdollisesti huomattu auttavan myös hiekan syöntiin, joillain hevosilla.

 

Cavalor-tuotteet, jotka auttavat onnistunutta kuljetusta:

 

 

 
 Cavalor Resist – parantaa hevosen vastustuskykyä
Huom! aloitettava vähintään 10 pv ennen kuljetusta
   Cavalor Bronchix Liquid – avaa hengitysteitä
ja auttaa ehkäisemään kuljetuskuumetta
 
       

 

 

Cavalor Mash & Mix – ehdoton eväs matkalle,
energiaa ja nestettä

 

Cavalor Energy Booster – hyvä antaa matkan jälkeen palauttamaan
energia- ja elektrolyyttitasot, B-vitamiinit myös auttavat lihaksistoa
pitkän seisomisen jälkeen Huom! muistakaa tarjota vettä

 

 

Lue täältä käytännön ohjeita hevoskuljetuksiin!

 


 

Aina ajankohtaiset Cavalor hoitotuotteet ja ravintolisät hevoselle

 

 

 

 

 

1. Viilennykseen Cavalor Cooling Wash. Viilentävä pesuneste kilpailuihin, laitumelle, liikutuksen jälkeen jne. Pitää hevosesi viileänä useita tunteja.

 

2. Cavalorin elektrolyytit sisältävät maximissaan 9,5 % glukoosia.

 

3. Cavalor Energy Booster. Tehokas ja turvallinen, palauttaa ja auttaa jaksamaan.

         

 

 

 

 

 

4. Cavalor Emergency 911. Suoliston turbulensseihin, ähkyn ensioireisiin (ähky vaatii aina eläinlääkärin tutkimuksen) ja esimerkiksi kuljetustilanteisiin.

 

5. Cavalor Mash & Mix. Jos hevosesi ei juo. Mash & Mix :illä maustetun veden juo kaikki. saatavilla pikkupusseja ja 15 kg:n säkkejä.

 

6. Cavalor SW-Itch rauhoittaa kutinan ja lopettaa hankaamisen hetkessä.

         

 

 

 

 

 

7. Cavalor Lurax hoitovoide haavoihin.

 

8. Cavalor Hoof Oil. Pitää tehokkaasti yllä kavion ihanteellista kosteustasapainoa. Muutos parempaan näkyy viikossa.

 

9. Cavalor Equi Wash ja Nor Plus. Super Shampoot!


 

Mattes

Meiltä saatavana Mattes-tuotteet


 

Uusi tuotemerkkimme Devoucoux

Ranskalainen korkealuokkainen huippumerkki! Mittatilauksena satulat, suitset, satulavyöt, panssarivyöt, suojat...

 


 

RATSASTAJAN TURVAVARUSTEET:

Valikoimissamme testatut ja turvalliset ratsastusvarusteet!

 • Ilmastoitu saksalainen turvakypärä UVEX , alk. 99 €
 • EuroLite kypärät alk. 129 €
 • Useita turvaliivimalleja: UVEX, Airowear ja Point Two Air Jackets
 • Freejump turvajalustimet ovat kiistatta yksi merkittävä turvallisuuden lisääjä. Jalustimen pito on omaa luokkaansa, ja putoamistilanteessa jalustimesta vapautuu helposti.
 • Myös oikean jalkineen valinta on tärkeää. Edustamamme tuotemerkit ovat sekä ammattilaisten että harrasteratsastajien turvallinen ja toimiva valinta!

Tervetuoa keskustelemaan ratsastuksen ja hevosharrastuksen turvallisuusasioista ja tutustumaan turvatuotteisiime.

Varusteita sekä lapsille että kaikenkokoisille aikuisille.

{mijoshop id=159,image=1:100:100,name=1,price=1,button=1} {mijoshop id=377,image=1:100:100,name=1,price=1,button=1} {mijoshop id=164,image=1:100:100,name=1,price=1,button=1}

 

Hyvä valikoima ulko- ja sisäloimia sekä coolereita

Uutuutena mm. Horseware, Esperado ja Euro Star, tuttujen Thermatexin, Bucaksen ja Horse Comfortin rinnalla.

Valikoimissa myös varsaloimet, edullinen ja laadukas Mio sarja, sekä Newmarket fleece klassikot kaikissa väreissä ja malleissa. Alk. 55 €.

 

Kuvissa Horsewaren loimia. Osa loimista tilaustuotteita. Toimitusaika 1 - 10 arkipäivää. 

        

 


 

Syökö hevosesi hiekkaa tai maa-ainesta?

Epäiletkö hevosesi syövän hiekkaa? St.Hippolytin MicroVital lopettaa hiekansyönnin useimmissa tapauksissa.

{mijoshop id=247,image=1:200:200,name=1,price=1,button=1}


 

Laadukas MSM-valmiste ylläpitämään hevosen hyvinvointia

Pure MSM 1kg

Erittäin laadukas MSM-valmiste ylläpitämään nivelten, hengitysteiden, karvan ja kavioiden hyvinvointia.

 • Sopii kaikille hevosille tukemaan nivelten hyvinvointia ja liikkuvuutta
 • Loistava tuote rankassa kilpailukäytössä oleville hevosille joiden nivelet ovat normaalia suuremmalla rasituksella
 • Iäkkäille hevosille ylläpitämään liikkuvuutta ja lihaksiston kuntoa
 • Tukemaan ja ylläpitämään kavioiden hyvinvointia
 • Hevosille jotka tarvitsevat tukea hengitysteiden hyvinvointiin
 • Ponit 400kg saakka, päiväannos 1-2 mittaa
 • hevoset 700kg saakka, päiväannos 2-3 mittaa
 • Luonnollinen valmiste (ei synteettinen)
 • Riittoisa

Hinta: 39,95 €

Puhdasta MSM:ää, säilytettävä kuivassa ja viileässä. Sisältää 10g mitan. Annostus tarpeen mukaan, hevosen koko huomioiden. Ennaltaehkäisevästi syötettäessä voidaan annosta pienenentää (annostella alimman suosituksen mukaan). 1kg purkki riittää 3 mitan annostuksella 33 päivää.

Tiesitkö?

Kirjainyhdistelmä MSM tulee sanoista metyylisulfonyylimetaani. MSM:stä puhutaan myös orgaanisena rikkinä. MSM:ää markkinoidaan eläinten lisäksi myös ihmisille jäykkien nivelien ja lihaksien hoitoon. Kyseessä on luonnossa, ihmisten ja eläinten elimistössä esiintyvä aine. MSM syntyy valtameressä, jossa planktonit vapauttavat rikkiyhdisteitä meriveteen. Sieltä ne haihtuvat ilmaan ja muuntuvat ultraviolettisäteilyn ja otsonin vaikutuksesta MSM:ksi ja palaavat sateen mukana maahan, jossa ne mineralisoituvat kasveille sopivaan muotoon ja yhdistyvät osaksi kasvisolukkoa, mm. puun ligniiniksi josta se sitten erilaisten tuotannollisten prosessien avulla vapautetaan jauhemaiseen muotoon. Myymämme MSM valmistetaan Kanadan männystä (pakataan Englannissa),joten se ei sisällä synteettisiä täyteaineita. Osa markkinoilla olevista MSM-tuotteista on täysin synteettisiä.


 

Tilaa toimitus rehuille

St.Hippolyt, Baileys ja Blue Chip -rehut myös isompina erinä sekä lavatoimituksina.

Kaakkois-Suomen ja Kymenlaakson alueella myös pienempiä eriä kotiinkuljetettuna. Toimituksia mm. Kouvolaan, Haminaan, Loviisaan ja Porvooseen n. joka 3. viikko, Joutsenoon ja Imatralle n. kerran viikossa.

Kysy lisää!

   

 

Kingsland Dressage. The very Best of Kingsland.

Kingsland on luonut yhteistyössä nimekkäiden kouluratsastajien kanssa uuden, ylellisen malliston kouluratsastajille ja kouluratsuille. Vaatteista ja asusteista löydät räätälöityjä, teknisiä ja muodikkaita vaihtoehtoja. Ratsastushousuissa kouluratsastajien suosima korkeavyötäröinen malli. Satulahuovat ovat kauniita ja erittäin teknisiä, hyvin muotoiltuja ja kestäviä. Huopiin löytyy luonnollisesti sävy sävyyn treenipintelit.

Suunnittelussa on otettu huomioon myös viimeistellyt yksityiskohdat, jotka tekevät Kingsland Dressage sarjan tuotteista tyylikkään hienostuneita. Värit ja sävyt ovat hillittyjä ja konservatiivisempiä.

Kingsland Dressage -sarjan mallistoa nähtävillä myymälässämme. Tervetuloa tutustumaan!

Kingsland -tuotteet verkkokaupassamme