Suomeksi  Россия

Solheds tuotteet

Tutkitusti tehokkaat luonnontuotteet ihon ja iho-ongelmien hoitoon. Soveltuu hyvin herkkäihoisille sekä kilpaileville eläimille.

Tuotteiden tuotekehitystä edeltää aina tieteellisen kirjallisuushaun kautta perehtyminen ko. tautiin, sekä mikä on asiantuntijoiden tieteellisesti osoittama tehokas hoito taudissa. Tätä vastaan haetaan luonnonlääketieteellistä ratkaisua, johon tuotteet perustuvat. Jotta tuotteissa olisi oikea, riittävä ja turvallinen pitoisuus esim. eteerisiä öljyjä, on näiden käytettyjen luonnonaineiden pitoisuuden määrästä ja saadusta vaikutuksesta oltava käsitys. SOLHEDS-tuotesarjan tuotteita testataan kliinisesti ja hoidon kliinisen arvion tekee riippumaton eläinlääkäri. Luonnonöljyt ovat yleensä tuoksuvia ja joskus värillisiä, siksi ne voi helposti todentaa tuotteista. Solheds-tuotesarjan tuotteet eivät ole lääkkeitä.

Kaikki tuotteet on valmistettu tarkoin valikoiduista, puhtaista luonnon raaka-aineista. Tuotteissa ei käytetä lainkaan synteettisiä petrokemian tuotteita kuten: vaseliiniä, parafiiniä tai mineraaliöljyä. Petrokemian tuotteiden etu valmistajalle on halpa hinta sekä helppo formulointi eli lopputuotteen muodostaminen. Käyttäjille niiden etu on, että ne ovat reagoimattomia eli harvoin allergisoivia. Haittana näillä petrokemian valmisteilla on, että ne keräävät likaa ja muodostavat helposti anaerobiset olosuhteet tukkimalla ihon. Luonnonkosmetiikassa on petrokemian tuotteiden käyttö arvaten kielletty. Derma-tuotteissa ei myöskään käytetä lainkaan parabeeneja tai synteettisia haju-/väriaineita. Ihon kemikaaliärsytys on minimoitu, jonka johdosta tuotteet soveltuvat usein hyvin herkkäihoisille. Huomioitavaa on, että myös luonnonaineet voivat aiheuttaa allergisen reaktion, jolloin esim. tieto tietystä kasviallergiasta edellyttää tuotteiden välttämistä, joissa on ko. kasvia käytetty raaka-aineena.

Tuotteiden loppumuotoon on panostettu paljon, jotta ne mahdollisimman hyvin soveltuvat eläinten käyttöön. Kaikki voiteet ovat hyvin imeytyviä ja levittyviä. Shampoissa käytetään vain kasviperäisiä ja hellävaraisia ionittomia eli varauksettomia peseviä aineita, jotka on myös helposti pois huuhdeltavissa. Kovia sulfaattipohjaisia peseviä aineita ei käytetä lainkaan. Tuotteiden pH on säädetty ~7, joka on hevosten, koirien ja kissojen ihon pH alueella.
Tuotteet säilyvät parhaiten, kun ne pidetään valolta ja suurilta lämpötila heilahduksilta suojassa. Hyvä säilytyslämpötila on +10 - 25ºC välillä. Tuotteet ovat hyvin riittoisia, vain pieni käyttömäärä riittää. Pakkausten nokkakärkien avulla voidaan tuotteet annostella helposti ja tarkasti tuhlaamatta tuotetta suoraan oireileville alueille. Nokkakärkeä voi halutessa suurentaa leikkaamalla.

Tuotteet eivät sisällä FEIn kieltämiä aineita, jolloin niillä ei ole doping-varoaikaa. Huomioitavaa on kuitenkin tarkistaa maakohtaiset rajoitteet esim. toistaiseksi Ruotsissa aloe veran käytöllä on 96 tunnin varoaika.
Lisää tietoa ihon ja iho-ongelmien hoidosta löydät ihon hoito osiosta.


Derma1

Antiseptinen shampoo iho-ongelmiin
100 ml, 300 ml

Derma1 on puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu, tutkitusti tehokas hoitoshampoo iho-ongelmista kärsiville hevosille, koirille ja kissoille. Derma1 antiseptisestä shampoosta saat apua ihotulehdusten, kutisevan ja allergisen ihon hoidossa. Eläimillä esiintyy usein erilaisia haavoja ja hankaumia, jotka voivat tulehtua. Tyypillinen tulehdus hevosilla on rivi/vuohisrohtuma ja koirilla hot spot. Derma1 antiseptinen shampoo soveltuu ihon desinfiointiin ja usein toistuvaan pesuun, se ei ärsytä ihoa. Derma1 shampoo pesee eläimen ihon hellävaraisesti, kosteuttaa ja lievittää vaurioituneen ihon kutinaa. Samalla hoitoshampoon sisältämät antimikrobiset, eteeriset öljyt auttavat estämään tulehduksen syntymistä ja leviämistä. Derma1 antiseptinen shampoo on myös helposti pois huuhdeltavissa. Tuotteen haju tekee koirille ja kissoille alueen nuolemisen epämiellyttäväksi. Lisäapua eläimesi hyvinvoinnista huolehtimiseen löydät Derma-tuoteperheen muista tuotteista.
Käyttöohje: Kastele oireileva iho puhtaalla vedellä, hiero siihen Derma1-shampoota, anna aineen vaikuttaa kolme - kymmenen (3 -10) minuuttia ja huuhtele shampoo hyvin pois. Odota, kunnes iho on kuiva/kuivaa puhtaalla pyyhkeellä, ja voitele se sitten tarvittaessa hoitavilla Derma2-tehoseerumilla tai Derma5 antimikrobisella voiteella. Pakkauksen nokkakärjen avulla voit helposti ja tarkasti annostella Derma1 shampoota suoraan oireileviin alueisiin. Ravistele ennen käyttöä.

Ainesosat: Lavandula, Mentha, Cinnamomum, Thymus, Picea Abies, glyseriini, ionittomat tensidit, xantaani

pH ~ 7

Säilytys: +10 - 25°C

Ei sisällä FEI:n kieltämiä aineita - ei doping varoaikaa

OVH: 100ml - 16€ ja 300ml - 24€ (sis. 24% ALV)


Derma2

Hoitava tehoseerumi iho-ongelmiin
100 ml, 300 ml, 2 L

Derma2 on puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu, tutkitusti tehokas hoitoseerumi hevosten ja koirien iho-ongelmiin. Mm. allergiat, kesäihottuma ja hyönteisten puremat aiheuttavat kutinaa, jonka johdosta eläin usein hankaa ja aiheuttaa itselleen haavaumia, jotka voivat tulehtua. Derma2 tehoseerumin sisältämät antimikrobiset, eteeriset öljyt lieventävät allergista tulehdusreaktiota ja kutinaa sekä edesauttavat vaurioituneen sekä tulehtuneen ihon paranemista ja karvoituksen uusiutumista. Derma2 tehoseerumi imeytyy hyvin ja nopeasti, eikä näin kerää likaa tulehdusalttiille ja vaurioituneelle iholle. Hoitoseerumia voi käyttää myös haasteellisiin kohtiin, kuten korviin. Tuotteen haju tekee koirille alueen nuolemisen epämiellyttäväksi. Lisäapua eläimesi hyvinvoinnista huolehtimiseen löydät Derma-tuoteperheen muista tuotteista.
Käyttöohje: Hoida oireilevat alueet päivittäin. Hiero Derma2-seerumi puhtaalle ja kuivalle iholle, siirrä jouhet/karvat syrjään ennen rasvausta. Suosittelemme ihon pesuun antiseptistä Derma1-shampoota. Vältä aineen joutumista silmiin ja limakalvoille. Päivittäisen hoidon myötä on normaalia, että ihon pinnalle voi muodostua hilsekalvo. Mitä enemmän iho uusiutuu sen enemmän se hilseilee. Harjaa hilsekalvo pois ja voitele oireileva alue uudelleen. Säännöllinen hoitokäsittely ylläpitää ihon kosteutta ja kestävyyttä. Pakkauksen nokkakärjen avulla voit helposti ja tarkasti annostella Derma2 tehoseerumia suoraan oireileviin alueisiin. Ravistele ennen käyttöä.

Ainesosat: Brassica Oleifera, Lavandula, Kamomilla, Daucus carota, glyseriini, Hordeum vulgare, emulgointiaine, xantaani

pH ~7

Säilytys: +10 - 25°C

Ei sisällä FEI:n kieltämiä aineita - ei doping varoaikaa

OVH: 100ml - 19€ ja 300ml - 39€ ja 2L - 148€(sis. 24% ALV)


Derma3

Levottomuutta vähentävä voide
600 ml

Derma3 on hevosille ja koirille tarkoitettu voide, joka tutkitusti vähentää lentävien hyönteisten aiheuttamaa levottomuutta. Puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista valmistetun voiteen poikkeuksellisen pitkäkestoinen vaikutus kestää yli 12 tuntia.

Kokonaisvaltaisen avun eläimesi iho-ongelmiin saat käyttämällä Derma3-suihkeen rinnalla Derma1-hoitoshampoota ja Derma2-hoitoseerumia.

Käyttöohje: Sivele Derma3-voidetta karvapeitteeseen kevyesti ”vastakarvaan” hieroen. Voit käyttää voiteen levittämiseen myös sientä. Vältä aineen joutumista vaurioituneelle iholle. Hoitokäsittelyn päivittäinen toisto lisää sen tehoa ja vaikutusaikaa.

Ainesosat: Aqua, Glycerin ,Neem , Sitronella, Eukalyptus , pikiöljy, emulgointiaine, fenoksietanoli

pH ~ 7

Säilytys: +10 - 25°C

Ei sisällä FEI:n kieltämiä aineita - ei doping varoaikaa

OVH: 31€ (sis. 24% ALV)


Derma3

Levottomuutta vähentävä suihke
600 ml

Derma3 on hevosille ja koirille tarkoitettu suihke, joka tutkitusti vähentää lentävien hyönteisten aiheuttamaa levottomuutta. Puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista valmistetun suihkeen poikkeuksellisen pitkäkestoinen vaikutus kestää yli 12 tuntia. Kokonaisvaltaisen avun eläimesi iho-ongelmiin saat käyttämällä Derma3-suihkeen rinnalla Derma1-hoitoshampoota ja Derma2-hoitoseerumia.  
Käyttöohje: Suihkuta Derma3-suihketta karvapeitteeseen. Vältä aineen joutumista vaurioituneelle iholle, silmiin ja limakalvoille. Hoitokäsittelyn päivittäinen toisto lisää suihkeen tehoa ja vaikutusaikaa. Ravistele ennen käyttöä.

Ainesosat: Aqua, glyseriini ,Neem , Sitronella, Eukalyptus , pikiöljy, emulgointiaine, fenoksietanoli

pH ~ 7

Säilytys: +10 - 25°C

Ei sisällä FEI:n kieltämiä aineita - ei doping varoaikaa

OVH: 34€ (sis. 24% ALV)


Derma4

Hellävarainen shampoo
300ml ja 600ml

Derma4 on puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu tutkitusti tehokas hoitoshampoo hevosille, koirille ja kissoille. Derma4 shampoo soveltuu usein toistuvaan pesuun, koska se pesee eläimen karvapeitteen hellävaraisesti, ihoa ärsyttämättä. Derma4 myös kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä poistaa tehokkaasti hilsettä. Shampoo on helposti pois huuhdeltavissa. Lisäapua eläimesi hyvinvoinnista huolehtimiseen löydät Derma-tuoteperheen muista tuotteista.
Käyttöohje: Kastele karvapeite vedellä. Hiero shampoota suoraan erityisen likaisiin kohtiin ja muutoin voit käyttää shampoota veteen laimennettuna. Huuhtele shampoo hyvin pois. Ravistele ennen käyttöä.

Ainesosat: Vesi, Glyceriini, Picea Abies, Aloe Barbadensis, Lavandula, Mentha, ionittomat tensidit, Xantaani

pH ~ 7

Säilytys: +10 - 25°C

Ei sisällä FEI:n kieltämiä aineita. Ruotsissa aloe veran käytöllä on 96 tunnin varoaika.

OVH: 300ml - 14€ ja 600ml - 19€ (sis. 24% ALV)


Derma5

Antimikrobinen hoitava voide
100ml ja 300ml

Derma5 antimikrobinen voide on puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu, tutkitusti tehokas apu hevosten ja koirien ihoinfektioiden ja ihokovettumien hoitoon (mm.rivi, hot spot, elefantti-iho). Derma5 voiteen sisältämät antimikrobiset eteeriset öljyt auttavat estämään tulehduksen syntymistä ja leviämistä. Derma5 voide tukee myös ihon uudistumista omega-3, -6 ja -9 rasvahappojen ja eteeristen öljyjen avulla sekä pehmentää kovettumia. Voiteen eteeriset öljyt tekevät koirille hoidetun alueen nuolemisesta epämiellyttävän. Lisäapua eläimesi hyvinvoinnista huolehtimiseen löydät Derma-tuoteperheen muista tuotteista.
Käyttöohje:Hiero Derma5-voidetta puhtaalle ja kuivalle iholle. Suosittelemme ihon pesuun antiseptistä Derma1-shampoota. Hoida oireilevat alueet päivittäin. Vältä aineen joutumista silmiin ja limakalvoille. Ravistele ennen käyttöä.

Ainesosat: Vesi, Glycerin, Picea Abies, Aloe Barbadensis, Lavandula, Mentha, Cymbopogon, Thymus, Linum usitatissimum, Triticum Vulgare, mineraali silikaatti, Emulgointiaine, Xantaani

pH ~ 7

Säilytys: +10 - 25°C

Ei sisällä FEI:n kieltämiä aineita - ei doping varoaikaa. Ruotsissa aloe veran käytöllä on 96 tunnin varoaika.

OVH: 100ml - 18€ ja 300ml - 37€ (sis. 24% ALV)


Derma6

Hoitava haavaöljy
100ml

Derma6 haavaöljy on puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu kirvelemätön ja tutkitusti tehokas apu hevosten ja koirien haavojen hoitoon. Derma6 haavaöljyn sisältämät antimikrobiset eteeriset öljyt auttavat vähentämään tulehdusriskiä ja estämään tulehduksen syntymistä ja leviämistä sekä edesauttavat haavan paranemista. Derma6 öljy tukee myös ihon uudistumista omega-3, -6 ja -9 rasvahappojen ja eteeristen öljyjen avulla. Öljyn eteeriset öljyt tekevät koirille hoidetun alueen nuolemisesta epämiellyttävän. Lisäapua eläimesi hyvinvoinnista huolehtimiseen löydät Derma-tuoteperheen muista tuotteista.
Käyttöohje:Suihkuta suoraan puhtaaseen haavaan. Ravista ennen käyttöä.

Ainesosat: Kamomilla, Glyceriini, Picea Abies, Lavandula, Mentha, Cymbopogon, Thymus, Linum usitatissimum, Triticum Vulgare, Emulgointiaine, Xantaani

pH ~ 7

Säilytys: +10 - 25°C

Ei sisällä FEI:n kieltämiä aineita - ei doping varoaikaa.

OVH: 28€ (sis. 24% ALV)


Derma7

Hoitava aurinkosuoja - Suojakerroin +40
150ml

Hoitava aurinkosuoja on tarkoitettu eläimille. Se on valmistettu puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista sekä korkean aurinkosuojan UVA ja UVB filttereistä. Derma7 antaa pitkäaikaisen sekä tehokkaan aurinkosuojan ihoa mahdollisemman vähän kemiallisesti rasittaen. Tuotteen korkea aloe vera pitoisuus auttaa hoitamaan auringon polttamaa ihoa. Lisäapua eläimesi hyvinvoinnista huolehtimiseen löydät Derma-tuoteperheen muista tuotteista.
Käyttöohje: Hiero Derma7 aurinkosuojaa puhtaalle ja kuivalle iholle. Suojaa auringon valolle herkät alueet päivittäin. Vältä aineen joutumista silmiin ja limakalvoille. Auringonpolttamalle iholle saat apua Derma2 tehoseerumista. Ravistele ennen käyttöä.

Ainesosat: Vitis vinifera, Picea Abies, Aloe Vera, Glycerin, Aqua,Titanium dioxide, Zinc oxide, Methylene Bis Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Caprylic capric triglycerides, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxy stearate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Alumina, Stearic acid, Triethoxycaprylylsilan

pH ~ 7

Säilytys: +10 - 25°C

Ei sisällä FEI:n kieltämiä aineita - ei doping varoaikaa

OVH: 25€ (sis. 24% ALV)