Suomeksi  Россия

Teetä koru oman hevosesi jouhista

Voit tilata kauttamme jouhikoruja! Teetä oman hevosesi jouhista kaunis muisto, jota voit kantaa mukanasi: Rannekoru, kaulakoru, korvakorut tai avaimenperä. Korut valmistaa käsin punomalla Anne Svahn, joka pitää korupajaa Espanjassa ja käy välillä myös Suomessa. Tutustu jouhikoruihin osoitteessa www.jouhikorut.fi. Voit valita mieleisesi mallin, punoksen ja koristeet ja tuoda jouhet myymäläämme, josta ne toimitetaan eteenpäin korujen tekijälle.

Ohje jouhikorun tilaamiseen:

 1. Valitse haluamasi koru ja sen malli, korunosat sekä koristeet (www.jouhikorut.fi). Tee tilaus joko korusivuston tilauslomakkeella (muista mainita että viet jouhet jälleenmyyjälle!) TAI kirjoita lapulle seuraavat tiedot:
  • Nimi
  • Sähköpostiosoite tai puhelinnumero
  • Minkä korun haluat (rannekoru, kaulakoru, korvakorut jne)
  • Korun malli (punosmalli tai tilauskoodi jos löytyy
  • Metalli korunosiin (hopea, ruostumaton teräs, korumetalli, kulta)
  • Koristeet jos tilaat rannekorun
  • Mitta rannekorulle tai kaulakorulle
 2. Leikkaa jouhet seuraavien ohjeiden mukaan:

  "Yhtä korua varten tarvitsen n. sormen paksuisen nipun häntäjouhia. Voin käyttää myös paksuja ja pitkiä harjajouhia, mutta ne voivat katketa helpommin. Harjajouhia voi käyttää hyvin riipuksiin ja koristetupsuihin. Jos haluat ohuen korun, vähempi riittää ja jos paksun niin laita mukaan enemmän jouhia. Jouhien olisi hyvä olla vähintään 35 cm pitkiä rannekorua varten, n. 20-25 cm riipukseen tai avaimenperään, kaulakoruun (punos kaulan ympäri) n. 65 cm. Kelttiläiseen rannekoruun tarvitsen vähintään 60 cm pitkiä jouhia. Nämä mitat ovat siis lyhimpien jouhien pituus! Leikkaa jouhet läheltä häntäruotoa useasta eri paikasta (näin vältät kolon hännässä ja saat mahdollisesti useampia värejä). Sido jouhet päästä yhteen esim. letityskuminauhalla. Älä letitä jouhia, avaaminen vie turhaan aikaa. Laita jouhinippu pieneen suljettavaan muovipussiin lähetystä varten. Jouhien peseminen ennen lähetystä ei ole välttämätöntä, sillä pesen jouhet ennen korun tekoa. Jos jouhet kuitenkin ovat hyvin likaiset, on mukavampi jos peset ainakin “pahimmat pois” valmiiksi.

  HUOM! Lähetäthän tarpeeksi jouhia tilaamaasi korua/koruja varten: Jos jouhia ei ole tarpeeksi tai ne ovat liian lyhyitä, en voi tehdä korua. Jos sinulla on vain vähän jouhia, ota yhteyttä niin mietitään eri vaihtoehtoja; esimerkiksi korvakorut tai pienen riipuksen saa tehtyä pienestäkin määrästä jouhia.

  Jos lähetät useamman hevosen jouhia ja haluat ne eri koruihin, erottele jouhet omiin pusseihinsa ja kirjoita päälle mitkä jouhet haluat mihinkin koruun. Muista myös mainita jos haluat eriväriset jouhet eroteltuina.

  Laita kirjeeseen mukaan myös nimesi sekä tilauksesi tiedot (rannekoru, metalliosat, helmet/riipukset jne) sekä TILAAMASI KORUN MITTA eli rannekorun tai kaulakorun pituus."

 3. Tuo jouhet ja tilauksen tiedot myymäläämme

  HorseCare Corner
  Suonionkatu 23
  53600 Lappeenranta
  Puh: 050-4655851

 4. Ilmoitamme kun koru on valmis. Voit maksaa korun hakiessasi sen (poikkeuksena 14K tai 18K kultakorujen tilaus, joka maksetaan etukäteen).