Suomeksi  Россия

Myymälä & yhteystiedot

Lämpimästi tervetuloa palveltavaksi kivijalkamyymäläämme Lappeenrantaan!

Olemme avoinna arkisin klo 11-17, lauantaina myymälä on suljettu. Koska teemme paljon asiakaskäyntejä, pyydämme vielä varmistamaan että olemme paikalla. Tulemme paikalle myös sovittaessa, myös viikonloppuisin. Tavoitat meidät numerosta 050 4655851, myös viestillä, tai  numerosta 046 9358915 (klo 11 -17 varmimmin). Päivitämme Facebookiin aukioloaikoja. Voit myös lähettää meille sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tarjoamme laadukkaan ja monipuolisen valikoiman tunnettuja eurooppalaisia laatumerkkejä. Asiantuntevan palvelun takaa yli kolmenkymmenen vuoden vahva kokemus alalta - sekä Suomesta, Yhdysvalloista että Keski-Euroopasta.

Ratsastusmuoti on ollut aina inspiraation lähteenä muodinluojille. Upeat värit. Kestävät, tekniset materiaalit. Hyvä muotoilu ja näyttävyyskin!

Edustamistamme Euro-Star, Kingsland ja HV Polo -mallistoista vaatteet ja asusteet myös ulkoiluun, vapaa-aikaan ja rentoon työpukeutumiseen.

Hevosille ja koirille tarkoitetut rehumme ja ravintolisät ovat kaikki premium -laatua. Myös hoitotuote- ja varustevalikoimamme on kattava! Tarjoamme asiantuntevaa apua kaikentyyppisissä hevosten ruokintaan ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa ja ongelmissa.

Tule tutustumaan tai ota yhteyttä!

Yhteystiedot

HorseCare Corner
Tukkikatu 5
53900 Lappeenranta

Puh: 050-4655851

Myymälä: 046-9358915

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Avoinna sopimuksen mukaan